Ortho Communications & Science

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrieven.


Lees hier onze persberichten.

Tijdschriften

Fmv168coverLoRes.png Fit met voeding | Ortho Institute

Fit met Voeding is hét magazine voor een dynamische levensstijl. Al 20 jaar informeert het lezers met grote interesse voor hun eigen gezondheid. Motto: 'bewust kiezen en genieten'.

Fit met Voeding is voor u de schakel tussen wetenschappelijke ontwikkelingen en uw eigen gezondheid. De nieuwste ontwikkelingen worden u aangereikt om zelf uw mening te vormen. De redactie selecteert onderzoek vanuit een orthomoleculaire, holistische visie. Voeding en voedingssupplementen spelen hierin de belangrijkste rol. Daarnaast wordt aandacht besteed aan leefgewoonten (lifestyle) en beweging die uw gezondheid bevorderen.

Fit met Voeding verschijnt 8 x per jaar.


Orthomoleculair magazine | Ortho Institute

ORTHOmoleculair Magazine - ORTHO - is het eerste tijdschrift in Nederland op het gebied van voeding en voedingssupplementen. Sinds 1983.

Primeurs en een kritische benadering van voeding en het gebruik van voedingssupplementen zijn altijd de ingrediënten van ORTHO geweest. Alle artikelen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Door de jaren heen is de redactie steeds bij het standpunt gebleven om de redactionele inhoud strikt te scheiden van de advertenties en elke koppeling hiertussen te vermijden. Daardoor behoudt het tijdschrift zijn onafhankelijke positie.

ORTHOmoleculair Magazine verschijnt 6 x per jaar.

Ortho166coverHiresMetKader.png