Ortho Communications & Science

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrieven.


Lees hier onze persberichten.

Nieuwsbrief lezen?

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en leuke acties...? 

Over Ortho Institute

Het Ortho Institute is het eerste orthomoleculaire kenniscentrum in Nederland. Het is opgericht in 1983. De eerste activiteit was het uitgeven van het tijdschrift Orthomoleculair en het organiseren van cursussen. In 1996 was het Ortho Institute één van de eerste organisaties die online ging.

Nieuwste ontwikkelingen
Het Ortho Institute volgt de ontwikkelingen op het gebied van voeding en gezondheid op de voet. De internationale wetenschappelijke literatuur wordt dagelijks bijgehouden. Onderzoek wordt geselecteerd op basis van een orthomoleculaire, holistische visie. Voeding, vitaminen en mineralen spelen hierin de belangrijkste rol, maar daarnaast wordt ook aandacht besteed aan factoren als leefgewoonten en beweging. Doelstelling is om u hierover te informeren via deze website en de schriftelijke materialen.

Uitgeverij Ortho Communications & Science
Toen het instituut groter werd, is besloten om de materialen van het Ortho Institute uit te laten geven door een aparte uitgeverij: Ortho Communications & Science. Daartoe behoren nu ook Fit met Voeding en boeken op het gebied van de orthomoleculaire geneeskunde. Zowel het instituut als de uitgeverij is gevestigd in Gendringen (Gelderland). De materialen van het Ortho Institute worden uitgegeven door Ortho Communications & Science.

Gelieve de contactpagina te gebruiken om ons een e-mailbericht te versturen.