Ortho Communications & Science

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrieven.


Lees hier onze persberichten.

Educatie

Cursussen

Schriftelijke cursussen

U wilt uw kennis op het gebied van de orthomoleculaire voedingsleer vergroten. Zo kunt u andere mensen adviseren over voeding en voedingssupplementen. 
Voor dit doel zijn de schriftelijke cursussen van het Ortho Institute geschreven.Download hier de cursusfolder 

Uitgangspunt bij het samenstellen van de lesmaterialen is de laatste stand van wetenschap op het gebied van de orthomoleculaire voedingsleer en geneeskunde. 

De cursussen zijn ontwikkeld door het Ortho Institute, onder leiding van dr. Gert Schuitemaker. Hij introduceerde de orthomoleculaire voedingsleer in 1983 in Nederland. Sindsdien is het Ortho Institute het baanbrekende kenniscentrum op dit gebied. De kennis is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en vertaald naar de dagelijkse praktijk. 

U kunt op ieder moment instappen en geheel zelf het tempo bepalen. 
Bij elk deel zitten multiple-choice vragen om uw kennis te toetsen. De antwoorden stuurt u per post of per e-mail naar de cursusleider, die de antwoorden nakijkt. Deze huiswerkbegeleiding is gratis. 


Algemene orthomoleculaire voedingsleer

Deze cursus brengt u de beginselen van de orthomoleculaire voedingsleer bij: de betekenis van voeding en voedingssupplementen voor de algehele gezondheid en bij lichte ziekten. Onderwerpen zijn onder andere:...

algemeeorthomoleculairevoedingsleer.jpg
De cursus in één keer De cursus in delen

voedingenschoonheid.jpg
De cursus in één keer De cursus in delen
Voeding en schoonheid

De cursus is voor u geschreven wanneer u andere mensen adviseert of wilt adviseren over voeding en voedingssupplementen. Indien u het eens bent met de volgende stellingen, is deze cursus voor...